Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SIE cumpără medicamente în valoare de 1,7 milioane de lei

Serviciul de Informaţii Externe cumpără medicamente în valoare de 1,7 milioane de lei, prin licitaţie publică, potrivit site-ului de licitaţii publice (SEAP). Potrivit anunţului publicat joi, valoarea estimată a ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.02.2014 - 18:21

Serviciul de Informaţii Externe cumpără medicamente în valoare de 1,7 milioane de lei, prin licitaţie publică, potrivit site-ului de licitaţii publice (SEAP).

Potrivit anunţului publicat joi, valoarea estimată a contractului de achiziţii publice este cuprinsă între 1.280.397,94 şi 1.760.560,28 lei (fără TVA), data licitaţiei fiind 28 martie 2014, când se va face deschiderea ofertelor.

Procedura de achiziţie va fi prin licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

Locul principal de livrare este localitatea Voluntari (judeţul Ilfov).

Potrivit anunţului, contractul este periodic, iar data estimată a viitorului anunţ este septembrie 2014.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...