Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Seres promite reducerea facturilor la caldura cu 30-40%

Ministrul Economiei a promis ca facturile la caldura se pot reduce cu 30-40% ca urmare a im-plementarii, de catre autoritatile publice locale, a unor proiecte de crestere a eficientei energetice si de utilizare a energiei regenerabile ...

Share

Camelia Popa 0 comentarii

09.03.2006 - 00:00
Ministrul Economiei a promis ca facturile la caldura se pot reduce cu 30-40% ca urmare a im-plementarii, de catre autoritatile publice locale, a unor proiecte de crestere a eficientei energetice si de utilizare a energiei regenerabile (geotermala, energie provenita din arderea gunoaielor etc.). Aceste proiecte vor fi finantate in cadrul unui program national de crestere a eficientei energetice, derulat de Agentia Romana pentru Conservarea Energiei (ARCE). Proiectele vor fi propuse de primarii, care vor trebui sa suporte din surse proprii 30% din valoarea investitiilor. Deja pentru mai multe localitati din judetele Bihor si Ilfov s-a propus incalzirea pe baza de energie geotermala. In perioada urmatoare, ARCE va avea un regulament de punctare a proiectelor prezentate de autoritatile locale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...