Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rompetrol revine in scadere la Bursa

Dupa o zi de suspendare, actiunile Rafinariei Petromidia (simbol RRC) au revenit ieri la tranzactionarea Bursei de Valori Bucuresti (BVB), inregistrand la finalul sedintei o scadere a pretului unitar cu 7,43%. Cu toate ca in prima parte a ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.03.2006 - 00:00
Dupa o zi de suspendare, actiunile Rafinariei Petromidia (simbol RRC) au revenit ieri la tranzactionarea Bursei de Valori Bucuresti (BVB), inregistrand la finalul sedintei o scadere a pretului unitar cu 7,43%. Cu toate ca in prima parte a sedintei titlurile RRC conduceau in topul lichiditatii, la final situatia s-a schimbat, primul loc fiind ocupat de SIF Oltenia (SIF5), cu un rulaj de 8,07 milioane de lei. Urmatorul loc in acest top a fost ocupat de Banca Transilvania (TLV), cu tranzactii in valoare totala de 7,46 milioane de lei. In fine, locul trei a fost ocupat de titlurile RRC, cu un rulaj total de 6,27 milioane de lei. Scaderea pretului titlurilor RRC, dar si a altor simboluri tranzactionate, a determinat o diminuare generalizata a indicilor bursieri. Cum era de asteptat, cea mai mare scadere, de 3,21%, a avut-o indicele BET, care reflecta evolutia preturilor celor mai lichide actiuni. Indicele compozit BET-C, care evidentiaza tendinta preturilor tuturor actiunilor cotate, a scazut cu 2,57%. In fine, BET-FI, care monitorizeaza piata SIF, a scazut si el cu 2,63%. Daca indicii au scazut, lichiditatea a crescut, ajungand la aproape 50 milioane de lei.

Citește totul despre:

Comentarii