Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Renta viagera, suportata din bugetul Agriculturii

Guvernul a modificat procedura de finantare pentru plata rentei viagere catre persoanele varstnice care inchiriaza terenuri agricole, dupa ce ministrul Administratiei, Vasile Blaga, a solicitat ca fondurile sa fie alocate din bugetul Ministerului ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.03.2005 - 00:00
Guvernul a modificat procedura de finantare pentru plata rentei viagere catre persoanele varstnice care inchiriaza terenuri agricole, dupa ce ministrul Administratiei, Vasile Blaga, a solicitat ca fondurile sa fie alocate din bugetul Ministerului Agriculturii, si nu din bugetele locale. Astfel, renta viagera va fi achitata din bugetul Agriculturii. Anterior, Executivul stabilise ca renta viagera va fi platita de la bugetele locale, prin compartimentele administrative de specialitate.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...