Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reduceri suplimentare pentru achizitionarea PC-urilor subventionate

Flamingo a anuntat ca va participa si in acest an la programul national de sustinere a achizitiilor de calculatoare subventionat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, adresat elevilor si studentilor proveniti din familii cu venituri mici, prin ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.06.2005 - 00:00
Flamingo a anuntat ca va participa si in acest an la programul national de sustinere a achizitiilor de calculatoare subventionat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, adresat elevilor si studentilor proveniti din familii cu venituri mici, prin oferirea unei reduceri de 1.000.000 lei fiecarui elev inscris in program. Alti 300 de elevi, cu merite deosebite la invatatura, vor primi 4.000.000 lei suplimentar, ceea ce inseamna ca vor putea lua un set calculator Coral Premium cu procesor Intel si monitor de 17", fara sa plateasca diferenta de pret.
La actiunea similara initiata de Guvernul Romaniei si desfasurata anul trecut (de care au beneficiat aproximativ 23.000 de elevi), Flamingo a avut cel mai mare numar de calculatoare vandute, peste 30% din totalul vanzarilor acestui program si a acordat premii constand in seturi complete de: calculator, monitor, imprimanta si un televizor color, unui numar de 10 scoli ai caror elevi au folosit bonul valoric de la guvern in magazinele Flamingo. "Am fost impresionati de impactul pozitiv pe care initiativele noastre l-au avut, a declarat Lucian Vasiliu, director Operatiuni Flamingo International. Practic, am facut un pas inainte in cresterea gradului de informatizare a sistemului de invatamant romanesc, pas necesar in perspectiva aderarii la Uniunea Europeana.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...