Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Propuneri privind impozitul pe terenurile din extravilan

Liberalii doresc transformarea impozitului pe terenurile din extravilan din venit la bugetul central in venit la bugetele locale. Comitetul executiv al Partidul National Liberal a hotarat, luni, sa dea mandat reprezentantilor PNL in Guvern si in ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.03.2006 - 00:00
Liberalii doresc transformarea impozitului pe terenurile din extravilan din venit la bugetul central in venit la bugetele locale. Comitetul executiv al Partidul National Liberal a hotarat, luni, sa dea mandat reprezentantilor PNL in Guvern si in Parlament sa sustina adoptarea acestei solutii in cadrul modificarilor Codului Fiscal. Liberalii au luat aceasta decizie deoarece considera ca "o autonomie locala reala" nu poate fi realizata decat prin asigurarea de venituri proprii pentru bugetele localitatilor, majoritatea acestora nebeneficiind de resursele financiare necesare derularii unei activitati normale. Potrivit PNL, in toate tarile europene impozitele pe proprietate revin bugetelor locale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...