Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Profit in crestere pentru Romexterra

In primul trimestru al anului in curs, Romexterra Bank a obtinut un profit net de 8,58 milioane RON, in crestere cu 77,11% fata de perioada similara a anului trecut. In acelasi interval de timp, volumul activelor totale ale bancii a inregistrat o ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.04.2006 - 00:00
In primul trimestru al anului in curs, Romexterra Bank a obtinut un profit net de 8,58 milioane RON, in crestere cu 77,11% fata de perioada similara a anului trecut. In acelasi interval de timp, volumul activelor totale ale bancii a inregistrat o crestere de 68,93%, atingand suma de 1,15 miliarde de lei, iar volumul creditelor acordate s-a majorat cu 85,14% fata de aceeasi perioada de referinta. Din totalul creditelor acordate, cea mai mare crestere a fost inregistrata pe segmentul retail. Concomitent, segmentul creditelor acordate persoanelor juridice a crescut cu 75,21%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. La finele anului 2005, Romexterra Bank a raportat un profit brut de 22,6 milioane de lei, echivalentul a 6,2 milioane de euro, in crestere cu 120% fata de valoarea din 2004.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...