Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Petromidia cauta surse de finantare pentru importuri

Rompetrol Rafinare - Petromidia vrea sa majoreze cu 25 milioane de dolari imprumutul sindicalizat obtinut anul trecut de la consortiul format din Bank Austria Creditanstalt, HVB Bank Romania si Banca Comerciala Romana, potrivit unui raport remis ...

Share

Adrian Stoica 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Rompetrol Rafinare - Petromidia vrea sa majoreze cu 25 milioane de dolari imprumutul sindicalizat obtinut anul trecut de la consortiul format din Bank Austria Creditanstalt, HVB Bank Romania si Banca Comerciala Romana, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti. Operatiunea va fi supusa ratificarii actionarilor la 24 iunie. Compania a anuntat, in urma cu un an, ca a obtinut un credit in valoare de 85 milioane de dolari pentru finantarea importurilor de titei, imprumut angajat de la un consortiu format din Bank Austria Creditanstalt, HVB Bank Romania si Banca Comerciala Romana. Aceasta problema se va afla pe ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a societatii convocate pentru data de 24 iunie. Petromidia este principala companie a grupului Rompetrol si a obtinut anul trecut o cifra de afaceri de 1,4 miliarde de dolari.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...