9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăOferte de Paste la Bran-Moeciu

Oferte de Paste la Bran-Moeciu

Turismul rural este poate singura ramura a industriei vacantelor care inregistreaza o crestere semnificativa. Acest fapt se poate observa prin multitudinea de pensiuni de patru sau cinci “margarete” care se construiesc in majoritatea zonelor tarii, in detrimentul celor declasificate sub acest plafon. Proprietarii se intrec care mai de care sa atraga turisti prin casute cochete, pline de flori, cu camere generoase, toate dotate cu bai, televiziune prin cablu, cu curti generoase.
Va prezentam mai jos cateva oferte in astfel de pensiuni deosebite din zona Bran-Moeciu, zona considerata leaganul turismului rural si totodata un model pentru restul posesorilor de structuri de cazare rurale.
– Pensiunea Muntele Rece, Bran-Predelut, tarif Paste 700 lei/pers./pachet de trei zile si cuprinde trei mese pe zi, picnic campenesc, mici surprize;
– Pensiunea Nicoleta, Moeciu de Sus flori, tarif 110 lei/pers./zi cazare, demipensiune, masa festiva incluse in tarif;
– Pensiunea Ioana, Bran-Predelut, tarif 130 lei/pers./zi demi-pensiune si masa de Paste incluse in pachet;
– Pensiunea Vraja Muntelui, tarif 130 lei/pers./zi cazare, in care sunt cuprinse demipensiune si masa de Paste.
Din meniul servit de sfintele sarbatori nu vor lipsi: ouale, drobul de miel, ciorba de miel, friptura de miel la ceaun, cozonacul cu nuci si stafide si pasca cu branza de vaci.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă