10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăNou serviciu de handling pasageri

Nou serviciu de handling pasageri

Incepand cu data de 1 iunie 2006 compania Blue Air desfasoara in regim propriu un nou serviciu de handling pasageri, care se ocupa de prelucrarea pasagerilor si a bagajelor, precum si de imbarcarea si debarcarea pasagerilor pe Aeroportul International Aurel Vlaicu – Baneasa.

De asemenea, intentioneaza ca in cel mai scurt timp sa introduca in completare si serviciul de handling la sol (manipulare bagaje la sol, servicii de “lost and found”, deservire aeronava cu echipament specific), oferind astfel un pachet complet de servicii destinate pasagerilor sai. Compania are capital privat 100% romanesc si este construita dupa modelul “low-fares” (tarife accesibile).
Blue Air opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2005, compania a transportat peste 240.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Olanda si Turcia.
Flota companiei este constituita din trei aeronave moderne, BOEING 737, seriile 300 si 500, cu capacitati cuprinse intre 144 si 123 de locuri, iar echipajul este format din piloti experimentati cu peste 10.000 de ore de zbor si insotitori de bord calificati.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă