Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Creditul Alpha Auto, relansat

Alpha Bank Romania a relansat creditul Alpha Auto, destinat cumpararii de autoturisme si motociclete, avansul nemaifiind necesar deoarece banca finanteaza in totalitate bunul ce urmeaza a se achizitiona. Dobanda la credit este fixa pe perioada ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.04.2006 - 00:00
Alpha Bank Romania a relansat creditul Alpha Auto, destinat cumpararii de autoturisme si motociclete, avansul nemaifiind necesar deoarece banca finanteaza in totalitate bunul ce urmeaza a se achizitiona. Dobanda la credit este fixa pe perioada primului an - 7,9 la suta pentru creditele in euro, 8,9 la suta pentru dolari si 9,9 la suta pentru creditele in RON, iar rata lunara este egala pe toata perioada imprumutului. Creditul nu are o suma maxima, clientii pot imprumuta atat cat au nevoie, iar termenul maxim de amortizare este de sapte ani. Cheltuielile directe pentru contractarea acestui credit sunt platibile o singura data, in momentul acordarii creditului si sunt formate din comisionul de analiza in valoare de 10 euro in echivalent RON si comisionul de administrare de 1,3 la suta din suma imprumutata. La un credit de 10.000 euro acordat pe o perioada de 7 ani, DAE este de 9,34 la suta. Alpha Bank opereaza in Romania din 1994, dezvoltand o afacere de succes bazata pe seriozitate, incredere si puterea marcii sale. Celor 35 de sucursale existente in prezent li se vor adauga in acest an noi puncte de vanzare, atingandu-se astfel un total de 70 de unitati in intreaga tara.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...