Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Clientii BRD, asigurati de Eximbank

Banca de Export-Import a Romaniei Eximbank a incheiat ieri un acord de parteneriat cu BRD-Groupe Societe Generale, exportatorii romani putand astfel sa beneficieze de servicii de refinantare sau cofinantare a proiectelor lor. Clientii BRD vor ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.04.2006 - 00:00
Banca de Export-Import a Romaniei Eximbank a incheiat ieri un acord de parteneriat cu BRD-Groupe Societe Generale, exportatorii romani putand astfel sa beneficieze de servicii de refinantare sau cofinantare a proiectelor lor. Clientii BRD vor beneficia din partea Eximbank de asigurarea riscului de neplata la extern si de asigurarea creditelor pentru realizarea productiei destinate exportului. Totodata, firmele exportatoare care au conturi deschise la BRD vor putea primi garantia statului in completarea propriilor garantii reale sau personale pentru obtinerea de finantari sau de scrisori de garantie bancara din partea BRD. Eximbank va participa si la sindicalizari de credit si risc pentru completarea finantarii, a precizat presedintele bancii, Carmen Radu. Ea a mai spus ca astfel de parteneriate vor fi incheiate in viitor cu toate bancile comerciale care opereaza pe piata romaneasca. Dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, nu va mai fi posibila acordarea de bonificatii de dobanda la creditele pentru export, ci doar garantii si asigurari.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...