9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCircuit prin statiuni balneare

Circuit prin statiuni balneare

Consiliul Judetean (CJ) Mures a pregatit o serie de proiecte in domeniul turismului montan, balnear, sportiv, feroviar si rural, in perspectiva accesarii fondurilor structurale. CJ Mures a inaintat Agentiei de Dezvoltare VII Centru proiectele de modernizare a statiunilor Sovata, Sangeorgiu de Mures, Ideciu de Jos si Jabenita, prin care se doreste realizarea unui circuit de statiuni balneare prin dezvoltarea infrastructurii si a serviciilor.
Alte obiective turistice aflate in atentia CJ Mures sunt Cetatea taraneasca de la Saschiz, Termocentrala de la Fantanele si dezvoltarea turismului feroviar pe linia ferata ingusta intre Targu Mures si Sovata. Se mai doreste realizarea a doua trasee turistice in zona lacurilor Taureni-Zau de Campie, respectiv lacul Bezid, si construirea de campinguri pe Valea Muresului si Valea Gurghiului.
In ce priveste turismul sportiv, se intentioneaza modernizarea celor doua partii de la Sovata si Sangeorgiu de Mures si construirea a doua noi partii la Lapusna si Campu Cetatii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă