20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăCarpatair reintroduce zborul direct Bucureşti-Verona

Carpatair reintroduce zborul direct Bucureşti-Verona

Carpatair, compania aeriană full-service cu hub la Timişoara, reintroduce pentru sezonul de vară 2011 zborurile directe Bucureşti (Otopeni)-Verona.

Zborurile directe Bucureşti (Otopeni) – Verona vor fi operate în perioada 14 iulie – 15 septembrie, cu o frecvenţă de 3 zboruri/săptămână în zilele de marţi, joi şi sâmbăta.

„Reluarea zborurilor directe Bucureşti-Verona răspunde nevoii crescute de călătorie în perioada următoare, Italia reprezentând în continuare cea mai importantă piaţă pentru Carpatair. Prin re-introducerea zborului Bucureşti (Otopeni) – Verona, ne consolidăm poziţia de lider pe această piaţă, ajungând la o operare totală de 144 zboruri one-way/săptămână (72 frecvenţe) pe 8 destinaţii” declară Paula Ardelean, Vice-Preşedinte Marketing & Vânzări.

Zborul direct Bucureşti – Verona a fost introdus pentru prima dată în operare în luna mai 2010, făcând parte din strategia de dezvoltare a bazelor operaţionale din ţară prin introducerea de zboruri externe directe. În prezent, Carpatair are 9 baze operaţionale în ţară, dintre care 4 au zboruri directe spre Italia, iar celelalte pot accesa destinaţiile din Italia prin transfer via Timişoara.

Pe parcursul anului 2010 compania a introdus 8 noi destinaţii, înregistrând o cifră de afaceri de 74 milioane euro, în creştere cu aprox. 14% faţă de anul 2009.

Din aprilie 2011, compania şi-a lărgit operaţiunile în Iaşi, adăugând rute externe directe la cele interne deja existente. Carpatair operează în prezent pe 9 aeroporturi interne şi 18 aeroporturi externe. Numărul total al zborurilor regulate operate de companie este de 360 zboruri/săptămână spre 26 de destinaţii din 7 ţări.

 

 

Cele mai citite

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...
Ultima oră
Pe aceeași temă