Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

Ajutor de stat de 20 miliarde de lei autorizat Consiliul Concurentei a autorizat ieri un ajutor de stat de aproape 20 miliarde de lei acordat SEMA Parc Bucuresti SA. Consiliul Concurentei a constatat ca ajutorul de stat este destinat ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Ajutor de stat de 20 miliarde de lei autorizat
Consiliul Concurentei a autorizat ieri un ajutor de stat de aproape 20 miliarde de lei acordat SEMA Parc Bucuresti SA. Consiliul Concurentei a constatat ca ajutorul de stat este destinat investitiei initiale, fiind vorba despre extinderea unei unitati existente, infiintata in primavara anului 2003. Proiectul de dezvoltare elaborat la infiintarea parcului a fost adus la cunostinta Consiliului Concurentei in momentul notificarii primului ajutor de stat destinat finantarii etapei I a proiectului de dezvoltare a societatii. Ajutorul de stat autorizat va fi acordat pentru sustinerea investitiilor cuprinse in etapa a II-a de dezvoltare a infrastructurii din Parcul industrial Euroland Semanatoarea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...