Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fabrica de autobuze Euro Bus Diamond

Fabrica de autobuze Euro Bus Diamond

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

27.08.2018 - 09:01

Multumește în primul rând primarului, domnul Adrian Florin Dobre și Primăriei Municipiului Ploiești pentru organizarea unei licitații corecte.

  • Desemnarea autobuzelor marca Euro Bus Diamond câștigătoare la Ploiești, înseamnă dezvoltarea fabricii de autobuze românești, dar și a încă peste 70 de firme românești, de la care cumpărăm diferite elemente și piese pentru fabricarea autobuzelor românești. Cu aceasta ocazie, vă mulțumim și în numele acestor peste 70 de firme.
  • Vă mulțumim, de asemenea, pentru crearea de locuri de muncă pentru cetățenii români.
  • Primăria Municipiului Ploiești, cumpărând autobuzul românesc a făcut posibil ca toate taxele și impozitele să rămână statului român.
  • Cumpărând autobuzele romanești, se contribuie, inclusiv, la creșterea industriei românești.

Euro Bus Diamond este, la momentul actual, unica fabrică de autobuze din România.

Marca Euro Bus Diamond este românească și este înregistrată inclusiv la nivel internațional.

Autobuzele marca Euro Bus Diamond sunt superioare mai multor mărci de autobuze străine, din următoarele considerente:

1. Autobuzele Euro Bus Diamond sunt echipate cu componente de ultimă generație produse de cei mai buni și cunoscuți producători din lume (motor Mercedes-Benz, cutie de viteze ZF, axe ZF, sistem de frânare Wabco, sistem de gresare Bosch Rexroth etc.);

2. Șasiul și caroseria  autobuzului sunt confecționate din inox;

3. Comparativ cu mai multe mărci de autobuze produse în afara țării, autobuzele Euro Bus Diamond sunt mai ușoare cu - între 700-1500 kg- , ceea ce înseamnă, în realitate, un consum de combustibil mai mic;

4. Cu o capacitate de transport persoane de 109+1 , Euro Bus Diamond este lider de piață.

 

SC BMC TRUCK&BUS S.A., Șoseaua București, nr. 24

Tel. 021/350.36,71. 021/350.36.77, email: [email protected], www.eurobusdiamond.com

 

 

Cu stimă,

EURO BUS DIAMOND

Comentarii

loading...