26.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăEconomieEuro a ajuns la un maxim istoric în raport cu moneda națională....

Euro a ajuns la un maxim istoric în raport cu moneda națională. Ce explicație oferă BNR

Moneda europeană a ajuns, miercuri, 3 martie 2021, la un nivel maxim istoric față de moneda națională, cursul afișat de Banca Națională a României (BNR) fiind de 4,8768 de lei pentru un euro.

Față de acum 24 de ore, valoarea unui euro a crescut cu 0,04 la sută.

În opinia purtătorului de cuvânt al BNR, Dan Suciu, situația înregistrată miercuri ilustrează o tendință de stabilizare a cursului valutei europene în jurul valorii de 4,87 de lei / euro.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Peste 400 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă

Cel puțin până joi vor fi lucrări de înlocuire, modernizare şi reparaţii la conductele reţelei termice Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA anunţă că va interveni...
Ultima oră
Pe aceeași temă