26.5 C
Bucharest
Thursday, 21 September 2023
HomeEconomieAutoFord va vinde din 2025 modelul Ranger hibrid

Ford va vinde din 2025 modelul Ranger hibrid

Ford va lansat o versiune Plug-In Hybrid a modelului său Ranger, capabilă să combine posibilitatea de a conduce electric cu versatilitatea tipică modelului și fiabilitatea celui mai bine vândut pick-up din Europa.

Producția primului Ranger Plug-in Hybrid începe la sfârșitul anului 2024, cu livrări către clienți la începutul anului 2025.

„Ranger Plug-in Hybrid va ajuta clienții să pășească într-un viitor electrificat, cu mai multă încredere și capacitate ca niciodată, menținând în același timp Ranger în fruntea inovației și a poziției de lider în segmentul pick-up-urilor de dimensiuni medii”, a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa.

Ranger Plug-In Hybrid va livra cea mai mare valoare de cuplu din gamă, fiind propulsat de un motor Ford EcoBoost pe benzină de 2,3 litri, cuplat la un motor electric și un pachet de baterii, care îi permite să parcurgă în modul pur electric peste 45 de kilometri. 

Capacitatea maximă de remorcare cu sistem de frânare a modelului Ranger Plug-In Hybrid este de 3.500 kg – la fel ca restul gamei Ranger.

Ranger Plug-in Hybrid va oferi, de asemenea, Pro Power Onboard care permite clienților să-și alimenteze aparatele electrice pe un șantier de lucru sau într-un camping izolat, conectându-le la prizele de curent încorporate atât în benă, cât și în cabină.

„Ranger Plug-In Hybrid propune cea mai bună soluție din ambele lumi și poate fi utilizat atât pentru muncă, cât și pentru distracție și familie. În plus, oferă clienților mobilitate EV cu emisii zero pentru călătorii scurte sau performanțe hibride care oferă capacități incredibile în teren accidentat, sarcină utilă și remorcare. Cu Pro Power Onboard, pentru prima dată, proprietarii de Ranger își pot alimenta cu ușurință atelierele de lucru și campingurile”, a declarat Kumar Galhotra, președintele Ford Blue.

Cele mai citite

Dorian Popa, înșelat de milionarul Călin Donca. Influencerul i-a făcut și reclamă

Dorian Popa a fost unul care a și promovat unele dintre idelile de afaceri ale lui Donca, dar și un investitor. După declanșarea scandalului, artistul a încercat...

Un bărbat din București și-a aruncat câinele de la etajul 5, după o ceartă cu soția

Miercuri, Serviciul pentru Protecția Animalelor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a intervenit pentru a reține un individ de 62...

Cum au ajuns Arabia Saudită și Israelul aproape de un acord de normalizare a relațiilor

Arabia Saudită şi Israelul "se apropie" de un acord de normalizare a relaţiilor lor, care ar fi istoric, a declarat miercuri prinţul moştenitor saudit...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies