32.8 C
București
marți, 11 iunie 2024
AcasăEconomieEconomie internăWizz Air lansează, azi, primele zboruri de pe noul aeroport de la...

Wizz Air lansează, azi, primele zboruri de pe noul aeroport de la Brașov

Wizz Air va opera, începând de azi, ruta dintre Brașov și Londra, de trei ori pe săptămână, luni, miercuri și vineri.

În aprilie. cand a anunțat prima dată zborul, Wizz Air vorbea despre un preț de 169 de lei. De asemenea, tot atunci Wizz Air vorbea și despre un zbor Brașov-Dortmund, cu un cost de 119 lei.

Zborul spre Londra va ateriza pe aeroportul londonez Luton.

Londra este renumită pentru mai mult decât clădirile sale magnifice, Palatul Westminster, Trafalgar Square, Turnul Londrei, London Eye, Galeriile de Artă și Big Ben. De la muzee celebre sau repere arhitecturale, până la colțurile mai puțin cunoscute ale vieții de zi cu zi care alcătuiesc identitatea complexă a orașului, Londra se mândrește cu o diversitate de activități interesante pentru toată lumea.

Cu un peisaj culinar divers, Londra are de oferit arome globale, de la mâncăruri tradiționale britanice, la mâncăruri internaționale. Piețele pline de viață ale orașului, cum ar fi Borough Market, reprezintă un festin pentru pasionații de mâncare.

„Suntem încântați să introducem prima noastră rută de la Brașov către Londra. Rămânem dedicați promisiunii de a oferi clienților noștri români opțiuni de călătorie convenabile și accesibile, reflectând investiția și creșterea noastră continuă în România. Londra este de multă vreme o destinație populară pentru călătorii din întreaga lume, iar prin această nouă rută, ne propunem să facilităm accesul pasagerilor români la atracțiile captivante și diverse ale acestui oraș emblematic. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm călătorii din Brașov și nu numai la bordul zborurilor noastre WIZZ”, spune Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 839: Președintele Braziliei, pentru negocieri de pace în Ucraina, într-o conversație cu Putin

Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, a reiterat, în cursul unei conversaţii telefonice cu omologul său rus, Vladimir Putin, că este în favoarea...

162 de mame minore (12 -17 ani) doar la Maternitatea Polizu

Dotarea precară a secțiilor de terapie intensivă neonatală și a maternităților din România, precum și întârzierea lucrărilor de reabilitare și modernizare sunt condiții agravante...

Evitarea suprastocării și substocării: cum pot soluțiile software să echilibreze perfect inventarul

Prin administrarea eficientă a inventarului se asigură bunul mers al unui business ce implică activități logistice. În acest context, echilibrarea stocurilor reprezintă o provocare...
Ultima oră
Pe aceeași temă