13.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăEconomieEconomie internăTarom a pus în vânzare bilete pe ruta Bucureşti – New York...

Tarom a pus în vânzare bilete pe ruta Bucureşti – New York şi Bucureşti – Miami, la preţuri de la 608 euro dus-întors

Transportatorul aerian national Tarom anunţă că reconectează zilnic Romania cu SUA şi că operează în parteneriat cu Air Europa şi ITA Airways zboruri zilnice, dus-întors, între aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti şi Statele Unite ale Americii, respectiv New York (JFK) şi Miami, cu escale în Madrid sau Roma.

”În februarie, preţul biletelor porneşte de la 608 euro pentru o călătorie dus-întors, cu bagaje şi taxe incluse. Compania Tarom a pus deja în vânzare biletele pe ruta Bucureşti – New York şi Bucureşti – Miami. Începând cu data de 1 februarie 2024, compania Tarom operează în parteneriat cu Air Europa şi ITA Airways zboruri zilnice, dus-întors, între aeroportul „Henri Coandă” (OTP) din Bucureşti şi Statele Unite ale Americii, respectiv New York (JFK) şi Miami, cu escale optime în Madrid sau Roma”, anunţă compania.

SUA devin o destinaţie mai accesibilă pentru publicul larg, atât din punct de vedere al frecventelor, cât şi din cel al preţurilor şi serviciilor incluse.

„Tarom reîncepe operarea zborurilor zilnice împreună cu partenerii săi din alianţa Sky Team: Air Europa şi ITA Airways şi are în plan, în scurt timp, completarea rutelor de zbor şi către alte destinaţii din SUA, majorarea frecvenţelor de zbor şi a ofertelor tarifare. Odată cu anunţul oficial de reluare a zborurilor zilnice din Capitală spre Statele Unite ale Americii, TAROM invită călătorii să exploreze „visul american” în două dintre cele mai vibrante oraşe precum New York City şi Miami. Statuia Libertăţii, Times Square sau Miami Beach sunt acum mai aproape ca niciodată de planurile de călătorie de business sau turistice pentru români”, mai precizează compania.

Astfel, pasagerii care aleg serviciile TAarom beneficiază în luna februarie de ofertele transportatorului aerian naţional pe două destinaţii din SUA.

”Cei care au visat dintotdeauna la o plimbare pe spectaculosul 5th Avenue din New York sau la o escapadă pe plajele însorite din Miami îşi pot bifa în agendă serviciul de transport şi obiectivele principale, la preţuri extrem de accesibile. Tarifele biletelor de avion pornesc de la 608 euro, pentru New York, aeroport JFK, si, de la 785 euro, pentru Miami. Preţurile se aplică pentru călătoriile dus-intors şi includ bagajul de mana, bagajul de cala (1 bagaj de 23 de kg), precum si taxele aferente”, arată Tarom. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Obiectul surprinzător găsit în geanta Elenei Ceaușescu, după execuție

Ziua de 25 decembrie 1989 a schimbat cursul istoriei României cu o viteză fulgerătoare. Execuția soților Ceaușescu a dus la schimbarea regimului peste...

Preţurile produselor agricole au scăzut cu 13,36%, potrivit INS

Preţurile produselor agricole au scăzut în ultima lună a anului 2023 cu 13,36% raportat la decembrie 2022, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de...

Sute de permise reținute de polițiști în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii au reţinut 826 de permise de conducere şi au intervenit la peste 2.900 de solicitări ale cetăţenilor. De...
Ultima oră
Pe aceeași temă