11.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

PSD cere dezbatere pe tema energiei la Parlamentul European

PSD cere dezbatere pe tema energiei la Parlamentul European, a anunțat, miercuri, senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai.

„Delegaţia PSD din Parlamentul European a cerut dezbaterea prioritară, într-o sesiune plenară din luna octombrie, pentru combaterea creșterii prețurilor la energie”, a anunțat senatorul.

Potrivit acestuia, „Delegația PSD din Parlamentul European a solicitat o dezbatere de urgență și adoptarea unei rezoluții pe tema creșterii prețurilor la energie”.

La începutul acestei luni, la propunerea PSD, în plenul Parlamentului a fost introdusă propunerea de înființare a unei noi comisii. Este vorba de „Comisia parlamentară de anchetă pentru stabilirea cauzelor creșterii substanțiale a prețurilor gazelor naturale și energiei electrice”.

„Am decis să solicităm înfiinţarea unei comisii de anchetă la nivelul Parlamentului, cu audierea ministrului Energiei, Virgil Popescu, a preşedintelui Consiliului Concurenţei, a Protecţiei Consumatorului şi ANRE. Noi credem că s-a ajuns prea departe în toată această nebunie de creştere de preţuri”, declara Sorin Grindeanu, vicepreședintele PSD.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă