25.7 C
București
duminică, 14 august 2022
AcasăEconomieEconomie internăFAN Courier lansează serviciul de retur rapid

FAN Courier lansează serviciul de retur rapid

FAN Courier a lansat platforma FAN Retur creată cu scopul de a veni în întâmpinarea nevoii clienților de a-și eficientiza timpul.

FAN Retur este o soluție simplă, rapidă și sigură, de care pot beneficia atât retailerii, cât și clienții finali. Prin completarea unui singur formular, beneficiarii – indiferent dacă au făcut achiziția online sau direct din magazin și indiferent de compania de curierat care a făcut expediția inițială – pot demara procesul de retur pe care FAN Courier il va prelua în totalitate, fără a fi necesară contactarea telefonică sau prin e-mail a retailerului.

Produsele returnate pot fi ridicate de la o adresa indicată de către client sau pot fi aduse la unul dintre sediile FAN Courier, întregul proces fiind preluat ulterior de companie. În viitor, retururile vor putea fi făcute și prin intermediul lockerelor FANbox si al magazinelor partenere Collect Point.

·         Accesând platforma FAN Retur, procesarea unei comenzi de retur și generarea AWB-ului se fac prin completarea unui singur formular online.

·         Clienții pot returna produsele indiferent de modalitatea prin care le-au achiziționat – online sau din magazin, către orice retailer, înrolat sau neînrolat în platformă.

·         În platformă se pot înscrie gratuit retailerii care doresc sa beneficieze de acest serviciu pentru clienții lor. 

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Încă o semifinală la Europene pentru David Popovici

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 200 m liber, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma. Popovici, campionul mondial la 200 m...

Şoferii bucureşteni riscă amenzi şi blocarea autovehiculelor, din 15 august

Conducătorii auto riscă sancţiuni de 200 lei pe zi şi blocarea autovehiculelor, începând de luni, 15 august, dacă folosesc parcările gestionate de Primăria Capitalei...

Aproape 4.400 de ucraineni au cerut azil în România

De la începerea conflictului din țara vecină, 4.372 de cetăţeni ucraineni au solicitat azil în România. În ultimele 24 de ore a fost depusă o...
Ultima oră
Pe aceeași temă