-1.2 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022
AcasăEconomieCurtea de Apel București a respins cererea de anulare înaintată de City...

Curtea de Apel București a respins cererea de anulare înaintată de City Insurance

Curtea de Apel Bucureşti a transmis printr-un comunicat că a respins cererea de anulare înaintată de City Insurance împotriva unei decizii emise de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Hotărârea a fost luată în cadrul ședinței din data de 1 noiembrie 2016.

ASF a dispus deschiderea procedurii de redresare financiară pe bază de plan la Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A prin respectiva acestei decizii. Cu toate acestea, hotărârea Curţii de Apel Bucureşti nu este definitivă. Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

ASF a decis deschiderea procedurii de redresare financiară pe bază de plan la City Insurance S.A în scopul apărării drepturilor şi intereselor legitime ale asiguraţilor, ca urmare a constatării faptului că valoarea coeficientului de lichiditate scăzuse sub nivelul limită prevăzut de dispoziţiile legale, ceea ce a condus la imposibilitatea onorării obligaţiilor asumate faţă de creditorii de asigurări.

Anca Stratulat
Stratulat Anca-Elena scrie în presă din anul 2020. Este studentă la Academia de Studii Economice din București. A scris în perioada 2020-2021 pentru Intact Media Group.
Cele mai citite

A patra zi de grevă la STB. Doar 25% din parcul auto a ieșit pe traseu

Sute de şoferi refuză să iasă pe traseu, fiind a patra zi de grevă a angajaţilor STB. Transportul în comun din Capitală este afectat....

Coronavirus în România, bilanț provizoriu: Peste 14.000 de noi cazuri de COVID-19

Numărul cazurilor noi de Covid-19 din țara noastră se menține ridicat, potrivit bilanțului provizoriu. După trei zile în care au fost înregistrate peste 19.000...
Ultima oră
Pe aceeași temă