23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăEconomieCriza coronavirusului ne-a costat 3,1 miliarde de lei, a anunțat ministrul Finanțelor

Criza coronavirusului ne-a costat 3,1 miliarde de lei, a anunțat ministrul Finanțelor

„3,1 miliarde lei sunt cheltuieli direct legate de criza de coronavirus”, a declarat ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, la un post de televiziune, întrebat cât a costat epidemia de coronavirus în România.

Pe de altă parte, ministrul de Finanțe a precizat că „suplimentul pentru medici nu a fost plătit încă” și că „vor mai fi cheltuieli legate de Covid în perioada următoare”.

„Nu putem să eliminăm total efectul crizei, putem doar să minimizăm efectul negativ asupra economiei”, a susținut ministrul Florin Cîțu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă