Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rezultatele controlului de la Hidroserv. Doar unul din trei angajați lucrează efectiv si produce venituri

O echipă trimisă de conducerea Hidroelectrica a finalizat controlul la Hidroserv, descoperind că, la această filială, din circa 1.340 de salariati, doar 534 muncesc efectiv în centralele hidroelectrice la lucrarile de mentenanță.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 07.05.2017 - 17:11

O echipă trimisă de conducerea Hidroelectrica a finalizat controlul la Hidroserv, descoperind că, la această filială, din circa 1.340 de salariati, doar 534 muncesc efectiv în centralele hidroelectrice la lucrarile de mentenanță, generând venituri directe, informează ProTV.

Corpul de control al Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, a finalizat în ultima săptămână un raport în urma controlului efectuat cu privire la mai multe nereguli la Hidroserv, filiala ei de mentenanță.

Controlul s-a realizat la cererea fostului administrator special, a declarat directorul general al Hidroelectrica, Ovidiu Agliceru.

”Nu este in regula ca pe un post de muncitor sa figureze un salariat care efectueaza activitati administrative in birou”, a afirmat Agliceru.

În anul 2016, Hidroserv a avut contractate cu Hidroelectrica 2,1 milioane de ore de manopera directa, care ar fi adus 159 milioane de lei in conturile Hidroserv. Dar dintre cele 2,1 milioane ore contractate, Hidroserv a efectuat doar 1,18 milioane de ore.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...