9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialProtestele de la Oltchim iau AMPLOARE. Angajaţii au blocat din nou DN...

Protestele de la Oltchim iau AMPLOARE. Angajaţii au blocat din nou DN 64. Un protestatar, lovit de o maşină

UPDATE. Un angajat de la Oltchim a ajuns la spital, joi, după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din zona unde protesta, alături de ceilalţi muncitori ai combinatului, informează Mediafax.

Şoferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei, însă a fost, ulterior, prins de salariaţi.

Angajaţii Oltchim, care au blocat, joi la prânz, traficul pe DN 64 Vâlcea-Drăgăşani, au deblocat şoseaua după aproximativ o oră şi s-au întors în faţa pavilionului administrativ al combinatului, unde începuseră protestul.

_ _ _ _

UPDATE. Aproximativ 1.500 de angajaţi ai Oltchim Râmnicu Vâlcea, care protestează joi faţă de restanţele salariale şi de faptul că au fost anunţaţi că vor fi disponibilizaţi, au părăsit incinta combinatului şi au blocat traficul pe drumul naţional 64, informează Mediafax.

Protestatarii au vuvuzele şi traversează DN 64, pe trecerea de pietoni, în ambele sensuri, traficul fiind blocat.

La faţa locului s-au deplasat jandarmi şi poliţişti, care au deviat circulaţia pe rute secundare, în zonă fiind instituite trei filtre rutiere pentru dirijarea traficului.

_ _ _ _

Salariaţii de la Oltchim Râmnicu Vâlcea continuă joi protestele, iar lor li se vor alătura şi angajaţii de la Piteşti de la Divizia Petrochimică Bradu.

“Mâine la ora 9.00 vom relua acţiunile de protest. Am discutat şi cu colegii de la Piteşti şi mâine vor fi prezenţi şi ei aici şi nu vom renunţa la proteste până când nu vom primi răspunsuri clare la lista noastră de revendicări”, a declarat Mihai Diculoiu, liderul Sindicatului Liber Oltchim, pentru Agerpres, transmite Realitatea TV.

Citeşte şi Vâlcea: Traficul pe DN 64, blocat de angaţii Oltchim, reluat după aproximativ două ore

Peste 400 de salariaţi de la Oltchim au blocat miercuri drumul naţional DN 64 Râmnicu Vâlcea-Slatina, protestând astfel faţă de situaţia în care se află combinatul vâlcean şi exprimându-şi nemulţumirea că nu şi-au mai luat salariile din decembrie anul trecut.

Citeşte şi Angajaţii Diviziei Petrochimice Bradu au deblocat DN 65 B

Şi la Piteşti zeci de angajaţi ai Diviziei Petrochimice Bradu, care aparţine Oltchim, au protestat miercuri pe drumul naţional DN 65B, care face legătura între autostrada A1 şi şoseaua spre Craiova.

Citeşte şi Oltchim, devalizat prin sereleuri situate în paradisurile fiscale

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă