10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPricewaterhouseCoopers are un nou director regional

PricewaterhouseCoopers are un nou director regional

Thierry Ballot a fost recent numit director în cadrul PwC România. El va fi responsabil pentru activitatea de dispute în regiunea Europei de Sud-Est.

Thierry are experienţă în zona de dispute şi a lucrat în anterior în Departamentul de Investigaţii al unei alte firme din Big Four la birourile din Paris şi Moscova. Înainte de aceasta, Thierry a mai lucrat trei ani ca auditor în România.

„Actualul context economic a generat noi oportunităţi în sfera activităţii de analiză a disputelor şi investigaţii. Am decis prin urmare să ne extindem şi să ne întărim totodată echipa prin cooptarea unui profesionist cu o bogată experienţă aşa cum este Thierry Ballot”, a declarat Donatela Cazanacli, Partener, Liderul Departamentului de Analiză a Disputelor şi Investigaţii din cadrul PwC România.

Thierry are o experienţă solidă în integrarea afacerilor, managementul riscului, fuziuni şi achiziţii, consiliere juridică şi contabilitate atât în Franţa cât şi în pieţele emergente din Europa Centrală şi de Est şi Comunitatea Statelor Independente. El are experienţă în sectorul de petrol şi gaze, în agricultură şi industria alimentară, în sectorul de apărare, produse industriale, retail şi turism.

PwC oferă servicii de audit financiar, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri, specializate pe diferite sectoare pentru a contribui la crearea unui mediu de afaceri favorabil şi a genera un plus de valoare pentru clienţii săi şi pentru toţi factorii implicaţi.

Cei peste 161,000 de angajaţi ai firmei din 154 de ţări îşi valorifică gândirea, experienţa şi expertiza pentru a oferi perspective noi şi soluţii practice pieţei.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă