10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPatriciu a deschis 461 de băcanii într-un an. Asaltul MIC.RO continuă

Patriciu a deschis 461 de băcanii într-un an. Asaltul MIC.RO continuă

MIC.RO, companie membră a Grupului Mercadia Holland BV, deţinut de omul de afaceri Dinu Patriciu, aniversează pe aprilie un an de prezenţa pe piaţă romanescă de retail.

Dezvoltarea MIC.RO în această perioadă a avut la bază o strategie de expansiune alertă, axată pe deschiderea de magazine cât mai aproape de oameni, în comunitate. În prezent, MIC.RO deţine peste 461 băcanii, dintre care 29 MIC.RO mobile.

“În aprilie 2010, am început povestea bacaniilor cu primele 10 magazine. Am continuat cu inaugurarea MIC.RO mobilelor în octombrie, iar în noiembrie am deschis primul magazin din afară Bucureştiului, în Ploieşti. Astăzi, prin menţinerea strategiei de a fi cât mai aproape de oameni, ne bucură faptul că MIC.RO a depăşit cifra de 450 de unităţi şi că peste 120.000 de clienţi ne trec pragul zilnic”, a declarat Dan Ionescu, CEO Mercadia Group.

Expansiunea a vizat până acum oraşele mari, precum: Braşov, Constanţa, Craiova, Piteşti, Ploieşti, Târgu Mureş şi împrejurimile acestora. Astfel, MIC.RO deţine în prezent băcanii în 35 de localităţi, fiind accesibil unei populaţii de peste 3.500.000 locuitori.

În ceea ce priveşte strategia de expansiune, pentru anul 2011 MIC.RO are în plan deschiderea de băcanii în alte 23 de oraşe, atât cu populaţie de peste 150.000 locuitori – Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Timişoara -, cât şi cu o populaţie de peste 80.000 locuitori – Satu Mare, Buzău, Focşani, Piatră Neamţ, Suceava, Botoşani, Drobeta Turnu Severin, Târgovişte, Târgu Jiu, Tulcea, Reşiţa, Bistriţa.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă