Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

HyperCubic anunţă un an hiper-profitabil

IMM-urile sunt motorul economiei, lucru dovedit şi de HyperCubic IT Outsourcing. Compania care oferă un pachet complet de soluţii şi servicii IT pentru afaceri estimează o creştere de 40% a cifrei de afaceri în 2014. După ...

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

21.01.2014 - 17:02

IMM-urile sunt motorul economiei, lucru dovedit şi de HyperCubic IT Outsourcing. Compania care oferă un pachet complet de soluţii şi servicii IT pentru afaceri estimează o creştere de 40% a cifrei de afaceri în 2014.

După ce a tras linia de final de an 2013, HyperCubic IT Outsourcing, companie cu o experienţă de 5 ani pe piaţa IT din România, anunţă două dintre principalele obiective ale acestui an: creşterea cifrei de afaceri prin dezvoltarea business-ului de mentenanţă a sistemelor informatice şi mărirea echipei.

”Peste 90% dintre companii eşuează în primii cinci ani de activitate. Noi am reuşit să trecem cu brio peste etapa teoretică de start-up. Am evoluat de an la an, chiar şi în perioada de recesiune, când multe companii mici au dispărut de pe piaţă. Rezultatul l-am cuantificat la finalul lui 2013, pe care l-am încheiat cu o cifră de afaceri de aproximativ 500.000 de euro. Obiectivul principal pentru acest an este dezvoltarea business-ului de servicii şi suport soluţii IT, adaptate cerinţelor IMM-urilor din România. Estimăm că în 2014 ne vom creşte afacerile cu 40%, piaţa locală fiind principalul accelerator al business-ului. Ne vom axa pe linia de mentenanţă, fără a neglija însă segmentul de service echipamente IT, care are la rândul lui o cotă importantă în cifra de afaceri a companiei”, a declarat Bogdan Rohan, Managerul General HyperCubic IT Outsourcing.

HyperCubic îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti şi în zonele limitrofe, situate la maximum 100 de kilometri de Capitală. În prezent, reprezentanţii companiei nu iau în calcul opţiunea unei expansiuni geografice la nivel naţional sau internaţional.

”Studiile arată că piaţa IT va creşte în următorii cinci ani, iar HyperCubic se aliniază la aceste tendinţe. În acest sens, pentru consolidarea şi dezvoltarea activităţilor companiei, în 2014 vom recruta cel puţin 10 administratori IT, dar şi specialişti în vânzări şi marketing”, spune Bogdan Rohan.

Bogdan Rohan, 28 de ani, a fondat HyperCubic în anul 2009, după absolvirea Facultăţii de Politehnică. Compania a intrat pe piaţă cu doi angajaţi specializaţi pe reparaţii de echipamente IT. Doi ani mai târziu, HyperCubic şi-a extins domeniul de activitate în zona de mentenanţă a sistemelor informatice, iar echipa companiei a crescut constant, ajungând în prezent la aproape 30 de membri.

HyperCubic IT Outsourcing oferă servicii IT integrate în Bucureşti şi în zonele din apropierea Capitalei. Compania s-a extins pe două linii de business: Servicii de Externalizare IT şi Servicii IT de Reparaţii Laptopuri şi Echipamente IT. Serviciile HyperCubic sunt adresate în special firmelor mici şi mijlocii, care doresc să externalizeze departmentul IT sau o parte dintre funcţiunile acestuia. Portofoliul de clienţi al HyperCubic cuprinde companii ca: Nissan, Groupama, Best Foods, Agip, Delta Studio.

Citește totul despre:

Comentarii