Frank Timiş dă lovitura în Africa

Compania African Minerals, controlată de controversatul om de afaceri Frank Timiş, a anunţat, ieri, că un producător chinez de oţel deţinut de stat şi-a dat acordul pentru o investiţie de 1,5 miliarde de dolari într-un proiect ...

Share

Rl online 0 comentarii

13.07.2010 - 20:35
Compania African Minerals, controlată de controversatul om de afaceri Frank Timiş, a anunţat, ieri, că un producător chinez de oţel deţinut de stat şi-a dat acordul pentru o investiţie de 1,5 miliarde de dolari într-un proiect minier al companiei în Sierra Leone, potrivit Financial Times. Omul de afaceri româno-australian, fost preşedinte al Gabriel Resources, compania care vrea să exploateze aurul de la Roşia Montană, a fost condamnat de două ori în Australia pentru posesie de heroină cu intenţie de distribuţie la începutul anilor '90.
În 2005, o altă companie a lui Timiş, Regal Petroleum, a anunţat că a descoperit un zăcământ enorm de petrol în Grecia, fapt care i-a scumpit acţiunile de şase ori. Ulterior, anunţul s-a doverit fals iar timiş s-a ales cu o amendă.

 


Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...