Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UPDATE: Schimbare în CA al Romgaz: Volintiru e înlocuit cu Chisăliță

Unul dintre membrii Consiliului de Administrație (CA) al producătorului de gaze naturale şi electricitate Romgaz Mediaş (SNG), Adrian Constantin Volintiru, a renunţat vineri la funcție.

Share

Alexandru Ion 0 comentarii

Actualizat: 13.06.2014 - 17:57

UPDATE 17.52:

AGA Romgaz Mediaş (SNG) l-a numit pe Dumitru Chisăliţă (fost director general interimar al companiei de stat în 2012), membru în Consiliul de Administraţie. Chisăliță a fost numit în locul lui Adrian-Constantin Volintiru și are un mandat valabil până în 14 mai 2017.

Chisăliță a fost până în 2012 director de furnizare în Romgaz. În același an a ocupat pentru o scurtă perioadă funcția de director general interimar, după care a fost numit consilier în Ministerul Economiei. El a demisionat după câteva săptămâni din funcția de consilier în minister invocând "lipsa dialogului", "abordările populiste specifice unui an electoral" şi "lipsa delimitărilor intereselor naţionale faţă de alte interese în interiorul instituţiilor de stat".

---

Unul dintre membrii Consiliului de Administrație (CA) al producătorului de gaze naturale şi electricitate Romgaz Mediaş (SNG), Adrian Constantin Volintiru, a renunţat vineri la funcție, anunță Mediafax.

"Consiliul de Administrație a luat act de notificarea domnului Adrian-Constantin Volintiru privind renunțarea la funcția de administrator al Romgaz SA începând cu data de 13 iunie 2014, urmând ca selecția noului membru al Consiliului de Administrație pentru postul rămas vacant, să fie realizată conform prevederilor legale şi statutare", potrivit unui comunicat al companiei transmis vineri Bursei de Valori Bucureşti.

Ceilalți ocupanți ai locurilor din CA al Romgaz sunt Aurora Negruţ, Ecaterina Popescu, Eugen Dragoş Doroş, Virgil Marius Metea, Petrus Antonius Maria Jansen şi David Klingensmith, mai scrie sursa citată.

Volintiru a fost, în perioada noiembrie 2012-noiembrie 2013, preşedinte al Autorității de Administrare a Activelor Statului. La finele anului trecut, Volinturu a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, post din care a fost retras după ieşirea PNL de la guvernare. El a mai fost director la Rompetrol, Relad şi Vulcan Bucureşti.

Compania Romgaz este controlată de stat, prin Ministerul Economiei, care deține 70% din capital.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...