1.8 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeEconomieCompania românească Routier European Transport și-a dublat cifra de afaceri în ultimii...

Compania românească Routier European Transport și-a dublat cifra de afaceri în ultimii doi ani, acum oferind transport electric door-to door 100%, ei asigură o conexiune cheie în transportul internațional în Europa

Routier European Transport, companie de transport cu capital integral romanesc, este unul din jucătorii mari de pe piața de transport-logistică din România, cu o activitate de peste 15 ani și o cifră de afaceri de peste 50 de milioane Euro, realizată în 2022.  Compania are deschise filiale în Europa (Germania, Italia, Olanda) oferind servicii personalizate de transport rutier, intermodal și servicii logistice la cele mai înalte standarde de performanță.

Utilizând locomotive electrice, compania de transport Routier poate susține un transport electric door to door, folosind transport feroviar cu emisii zero și completând segmentele rutiere de la începutul și finalul unei curse cu vehicule electrice.

Amplasate strategic, hub-urile și conexiunile companiei de transport Routier garantează transportul multimodal în Europa, fiind un pionier al utilizării transportului intermodal în operațiunile sale.  

„Stâlpii pe care se așază fundația companiei sunt digitalizarea, transportul multimodal, soluțiile care permit eliminarea timpilor de așteptare, expansiunea la nivel internațional și organizarea, care așază într-un punct central bunăstarea angajatului”

Rețeaua Routier, aflată în creștere rapidă, oferă clienților din întreaga lume o modalitate flexibilă, eficientă și durabilă de a transporta mărfurile în Europa. În prezent, compania are în portofoliu 3 conexiuni feroviare între Germania și România:  Köln – Curtici, Duisburg – Curtici, Stuttgart – Oradea.

O noutate este ruta triunghiulară Curtici (RO) > Verona (IT) > Duisburg (DE) > Curtici (RO), care a debutat în luna martie cu o cursă pe săptămână (20 de trailere/săptămână/direcție). Din aprilie se desfășoară câte 2 curse pe săptămână (40 de trailere/săptămână/direcție), iar din iunie se va ajunge la 3 curse pe săptămână (60 de trailere/săptămână/direcție)

Transportul combinat rutier/feroviar este soluția ideală pentru cei care trebuie să transporte cantități mari de mărfuri pe distanțe lungi. Rețeaua logistică Routier are acces strategic în Europa, oferind garanția vizibilității în timp real și coordonarea echipelor multi-lingvistice pentru operațiuni complexe de transport transfrontalier, prin sisteme de planificare complet digitalizate.


www.routiertransport.com
Compania de transport cu cea mai mare flotă de semiremorci din România, Routier European Transport, va oferi în acest an clienților săi transport internațional 100% electric. Având 3 huburi logistice în România și 3 în afara țării, Olanda, Germania și Italia, o flotă în mișcare de 1000 de semiremorci devine, în luna iulie a acestui an, prima companie din Europa care face transport door-to-door  100% electric (rutier – feroviar) pe distante lungi.

Copyright imagini: https://routiertransport.com/

Cele mai citite

ONU apel ca Israel să evite să agraveze situația umanitară deja catastrofală din Gaza

Secretarul general al Națiunilor Unite(ONU), Antonio Guterres, a făcut apel la Israel să evite noi acțiuni care ar agrava situația umanitară deja catastrofală din...

Tudorel Toader își amenință contracandidații la rectoratul UAIC

Tudorel Toader, fostul ministru al Justiției, a lansat amenințări la adresa contracandidaților săi la funcția de rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din...

Blinken apreciază că România este un partener foarte apropiat și un aliat foarte apreciat al SUA

România este şi a fost mereu un partener foarte apropiat şi un aliat foarte apreciat, a afirmat, luni, secretarul de stat Antony Blinken, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă