Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

CNAIR anunță că a finalizat lucrările de reparații pe autostrada A2

Regionalele Bucureşti şi Constanţa ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au finalizat, joi, lucrările de reparaţie pe o suprafaţă totală de 6.000 de metri pătrați de sistem rutier degradat, pe Autostrada A2, informează un comunicat al CNAIR.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.04.2018 - 23:52

„Lucrările s-au desfăşurat între 1 şi 26 aprilie, au costat aproximativ 204.000 de lei, fără TVA şi au fost efectuate în regie proprie de cele două regionale ale CNAIR”, precizează comunicatul de joi al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

Porţiunea cea mai degradată a fost cea cuprinsă între Bucureşti şi Fundulea (km 12 - km 36), unde lucările efectuate de DRDP Bucureşti, pe o suprafaţă însumată de peste 2.000 mp, au costat aproximativ 116.000 de lei, fără TVA.

„Pe acest sector de drum, se vor face permanent revizii şi se va interveni ori de câte ori va fi nevoie, deoarece se estimează că suprafaţa asfaltică va mai suferi degradări în zona rosturilor plăcilor de beton din care sunt construiţi cei 24 de km ai autostrăzii, cuprinşi între Bucureşti şi Fundulea”, precizează CNAIR.

Pentru ca această problemă să fie definitiv remediată, CNAIR SA intenţionează să demareze din toamna acestui an o serie de lucrări care presupun inclusiv frezarea betonului pe o adâncime de 8 cm şi aşternerea unui nou covor asfaltic. Lucrările se vor desfăşura etapizat, pe o perioadă de 3 ani şi vor costa aproximativ 100 de milioane de lei.

Comentarii

loading...