9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăEconomieCNAIR anunță că a finalizat lucrările de reparații pe autostrada A2

CNAIR anunță că a finalizat lucrările de reparații pe autostrada A2

„Lucrările s-au desfăşurat între 1 şi 26 aprilie, au costat aproximativ 204.000 de lei, fără TVA şi au fost efectuate în regie proprie de cele două regionale ale CNAIR”, precizează comunicatul de joi al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

Porţiunea cea mai degradată a fost cea cuprinsă între Bucureşti şi Fundulea (km 12 – km 36), unde lucările efectuate de DRDP Bucureşti, pe o suprafaţă însumată de peste 2.000 mp, au costat aproximativ 116.000 de lei, fără TVA.

„Pe acest sector de drum, se vor face permanent revizii şi se va interveni ori de câte ori va fi nevoie, deoarece se estimează că suprafaţa asfaltică va mai suferi degradări în zona rosturilor plăcilor de beton din care sunt construiţi cei 24 de km ai autostrăzii, cuprinşi între Bucureşti şi Fundulea”, precizează CNAIR.

Pentru ca această problemă să fie definitiv remediată, CNAIR SA intenţionează să demareze din toamna acestui an o serie de lucrări care presupun inclusiv frezarea betonului pe o adâncime de 8 cm şi aşternerea unui nou covor asfaltic. Lucrările se vor desfăşura etapizat, pe o perioadă de 3 ani şi vor costa aproximativ 100 de milioane de lei.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite
00:22:14

SUA au expulzat 27 de diplomați ruși – VIDEO

SUA au expulzat 27 de diplomați ruși din Ambasada Federației Ruse la Washington. Anunțul a fost făcut chiar de către ambasadorul Rusiei în SUA,...

O menajeră a câștigat al treilea premiu la loterie în valoare de 50.000 dolari

O femeie din Maryland a câștigat al treilea premiu la loterie, în valoare de 50.000 de dolari. Femeia este o menajeră pensionară în vârstă...

Dezvoltarea roboților ucigași, se poate avea încredere în ei? Analiză despre noua cursă a înarmărilor

Armele inteligente artificiale transformă armatele din întreaga lume – ar trebui să ne îngrijorăm?  Roboții ucigași și dronele „kamikaze” sunt aici: armamentul inteligent artificial...
Ultima oră
Pe aceeași temă