Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce reduceri sunt la apartamente la Salonul Imobiliar București. Cât costă cea mai ieftină garsonieră

Adrian Bărbulescu

04.03.2018 - 15:51

"A fost un pariu şi, sperăm noi, câştigat prin numărul de vizitatori, faptul că în acest eveniment se promovează atât rezidenţialele, aşa cum erau la alte târguri de profil, dar aproape în egală măsură şi ofertele second-hand, adică în apartamente vechi, astfel încât vizitatorii pot vedea şi pot cântări mult mai clar dacă e mai bine să-şi cumpere un apartament într-un bloc vechi sau un apartament într-un rezidenţial. Conform statisticilor noastre, 70% merg direct către un apartament vechi fără ca nici măcar să deschidă ochii şi să coboare atenţia asupra apartamentelor din rezidenţiale. Probabil dintr-o preconcepţie că sunt mai scumpe, că nu se pot atinge, că sunt prea departe, dar fără a face o cercetare în prealabil. Cu ocazia acestui eveniment, având ambele oferte pe masă, într-o oră, două, trei, pot pleca cu o idee mult mai clară şi pot alege, dar de data aceasta ori apartament vechi, ori apartamente în rezidenţiale, dar cu siguranţă mult mai bine informaţi", a spus Caraman.

El a spus că, fiind primul târg de profil al anului, majoritatea expozanţilor vin cu premiere, dar şi cu oferte pe perioada târgului. Astfel, cei care îşi contractează o locuinţă în acest weekend pot beneficia de reduceri de mii de euro. Alin Caraman a precizat că la târg sunt mai mult de 100 de standuri, peste 500 de oferte şi se aşteaptă la 8.000 - 10.000 de vizitatori.

Potrivit organizatorilor, cel mai mic preţ îl are o garsonieră în zona de sud a oraşului, respectiv 28.500 de euro, cu TVA de 5% inclusă, în condiţiile legii, iar cel mai mare preţ un penthouse, în zona de nord, cu cinci camere, la 615.000 de euro, cu TVA inclusă.

Vizitatorii interesaţi să-şi cumpere un apartament de două camere într-un ansamblu rezidenţial pot alege între cele construite în zona de vest, al căror preţ pleacă de la 35.000 de de euro, cu TVA inclus, sau 42.000 de euro în partea de sud a oraşului, dar şi unul în centrul Bucureştiului, la preţul de 180.000 de euro. De asemenea, vizitatorii pot opta pentru cartierele rezidenţiale din apropierea Capitalei, pentru apartamente de două, trei sau patru camere în Cernica sau vile premium în Dobroeşti.

Târgul mai este deschis duminică, până la ora 17,00, la Palatul Parlamentului. Următoarea ediţie a târgului imobiliar este programată în toamna acestui an, între 7 şi 9 septembrie.

Since you are here

… we have a small favour to ask. More people are reading and supporting our independent, investigative reporting than ever before. And unlike many news organisations, we have chosen an approach that allows us to keep our journalism accessible to all, regardless of where they live or what they can afford. Romania Libera is editorially independent, meaning we set our own agenda. Our journalism is free from commercial bias and not influenced by billionaire owners, politicians or shareholders. No one edits our editor. No one steers our opinion. This is important as it enables us to give a voice to those less heard, challenge the powerful and hold them to account. It’s what makes us different to so many others in the media, at a time when factual, honest reporting is critical. Every contribution we receive from readers like you, big or small, goes directly into funding our journalism. This support enables us to keep working as we do – but we must maintain and build on it for every year to come. Support The Romania Libera from as little as €1 – and it only takes a minute. Thank you.

Subscribe Romania Libera weekly
Subscribe Romania Libera essential new magazine
An alternative to breaking news
Subscribe Romania Libera essential new magazine