NEW MONEY: Ce au în comun fondatorul Mobexpert, coproprietara Musette și antrenorul Mircea Lucescu

Cum îți diversifici afacerile astfel încât să profiți din plin de noul val de creș­tere economică a României? De la întrebare la răspuns e doar un pas, făcut de tot mai mulți oameni de afa­ceri (nu doar) locali: imobilia­rele.

Share

New Money 0 comentarii

Actualizat: 18.07.2017 - 16:08

Cum îți diversifici afacerile astfel încât să profiți din plin de noul val de creș­tere economică a României? De la întrebare la răspuns e doar un pas, făcut de tot mai mulți oameni de afa­ceri (nu doar) locali: imobilia­rele.

Nu mai e nicio noutate că piața imo­bi­liară își trăiește acum o a doua tine­rețe și că în ultima perioadă a devenit unul dintre cele mai expansive domenii locale de investiții, atrăgând inclusiv atenția companiilor din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. În aceste condiții, nu e deloc de mirare că mulți antreprenori locali consacrați în dife­rite alte domenii au început să inves­tească și în imobiliare, în special în construcția de case și apartamente. „Piața imobiliară, în special segmentul rezidențial, este extrem de atrac­tivă în această perioadă“, spune Andreea Comșa, managing director al firmei de consultanță imobiliară Premier Estate Ma­na­ge­ment. Iar aceasta în contextul în care, după criza de acum câțiva ani, investitorii au putut să cumpere tere­nuri cu un amplasament destul de bun la prețuri tentante, iar piața arată constant că are un apetit în creștere pentru lo­cuințele noi, pe fondul unei ce­reri tot mai mari.

Înapoi la antreprenorii care au decis recent să investească în rezidențial, unul dintre aceștia este Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, cel mai mare retailer de mobilă. „E o ambiție a mea de a în­țelege mai bine nevoile clien­tului încă din faza de dezvoltare a unui apartament, din momentul în care intră în re­lația cu constructorul“, a motivat Șucu, pentru NewMoney, decizia de a intra în sectorul rezi­dențial.

Citește textul integral pe site-ul newmoney.ro

Citește totul despre:

Comentarii

loading...