NEW MONEY: A început cu o cultură de rozmarin, iar acum face 5 milioane de euro pe an din 150 de tipuri de salate și plante aromate

Chives? Rozmarin? Coriandru? Baby spanac? Radicchio? Salată? Lista poate continua, însă în acest text nu veți citi rețeta unui preparat mediteraneean, ci povestea unei afaceri născute la o dis­cuție la cafea. Iar Agriro Fresh con­ține toate aceste ingrediente și aduce vân­zări de peste cinci milioane de euro.

Share

New Money 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2017 - 14:35

Chives? Rozmarin? Coriandru? Baby spanac? Radicchio? Salată? Lista poate continua, însă în acest text nu veți citi rețeta unui preparat mediteraneean, ci povestea unei afaceri născute la o dis­cuție la cafea. Iar Agriro Fresh con­ține toate aceste ingrediente și aduce vân­zări de peste cinci milioane de euro.

„Este o poveste simplă. Am început în 2002, după o discuție la o cafea cu soțul meu“, spune Cosmina Măhăra, antreprenoarea care a pornit în urmă cu 17 ani o afacere cu salate și plante aromate, Agriro Fresh. Cei doi soți au cumpărat atunci un teren în județul Bihor – în satul Ant, din comuna Avram Iancu, chiar la granița cu Ungaria – căruia ar fi vrut să îi dea o cu to­tul altă destinație. „Ideea era de a achi­zi­ționa terenul pentru vacanțele de vână­toare, pentru că era o zonă propice.“ Antreprenoarea vorbește rar, cu un ușor accent specific vestului țării, și fie­ca­re cuvânt pare anume cântărit înainte de a fi rostit.

Citește textul integral pe site-ul newmoney.ro

Citește totul despre:

Comentarii

loading...