Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa de la Bucureşti deschide în creştere şedinţa de tranzacţionare de joi

Bursa de Valori Bucureşti a deschis şedinţa de joi în creştere pe majoritatea indicilor, iar valoarea tranzacţiilor realizate în primele 20 de minute era de 952.088 lei (199.926 euro).

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.04.2019 - 11:16

Indicele BET, care arată evoluţia celor mai lichide 16 companii, a înregistrat o apreciere de 0,23%, indicele BET Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, era în urcare cu un procent similar, în timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor consemna un declin de 0,83%. BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, era în apreciere cu 0,37%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, consemna o creştere de 0,06%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, era pe minus cu 0,13%.

Cele mai semnificative deprecieri ale valorii acţiunilor le înregistrau SIF Banat Crişana (-1,42%) şi Impact Developer & Contractor (-0,8%).

În creştere erau acţiunile Teraplast (+2,5%), Alro (+0,88%) şi OMV Petrom (+0,82%).

Comentarii

loading...