32.2 C
Bucharest
Sunday, 24 September 2023
HomeEconomieBinance l-a numit pe Richard Teng la conducerea piețelor regionale din afara...

Binance l-a numit pe Richard Teng la conducerea piețelor regionale din afara Statelor Unite

Binance l-a numit pe Richard Teng la conducerea piețelor regionale din afara Statelor Unite, într-un moment în care cea mai mare bursă de criptomonede din lume se confruntă cu controale din partea autorităților de reglementare din SUA din cauza unor probleme de conformitate, transmite Reuters.

Teng, care și-a dezvăluit promovarea pe profilul său de LinkedIn, conduce deja regiuni precum Asia, Europa și Orientul Mijlociu. El s-a alăturat Binance în calitate de CEO al Singapore în august 2021.

Teng își va începe noul rol luni.

Evoluția vine într-un moment în care Binance a fost sub presiune în ceea ce privește problemele de neconformitate din partea autorităților americane, în timp ce s-a confruntat cu presiuni și în alte țări.

S-a retras din Canada la începutul acestei luni, deoarece țara a stabilit reglementări stricte pentru platformele de tranzacționare a activelor criptografice, în timp ce Australia a anulat licența de servicii financiare a companiei luna trecută, pe fondul unei anchete de reglementare.

Înainte de a se alătura Binance, Teng a deținut funcții în diverse instituții financiare, cum ar fi Singapore Exchange Ltd, Autoritatea Monetară din Singapore și Abu Dhabi Global Market.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Achiziții de lux pe bani publici. Subordonații lui Grindeanu au nevoie de cele mai noi și performante telefoane în valoare de 8.000 de euro

Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce s-a aflat că managementul instituției a achiziționat, prin...

Fata de 17 ani a fost violată în tabăra AUR

Realitatea Plus a intrat în posesia certificatului medico-legal prin care este confirmată agresiunea fizică la adresa minorei de 17 ani violată în timpul...

Volvo a anunțat că va renunța de la anul la producția de mașini diesel

Volvo Cars a anunțat că va stopa producția oricăror modele diesel rămase până la începutul anului 2024, pe măsură ce devine un producător de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies