24.6 C
București
duminică, 3 iulie 2022
AcasăEconomieBani & AfaceriO companie de top anunță numele noului director financiar

O companie de top anunță numele noului director financiar

O companie de top anunță numele noului director financiar, care va deține funcția de Chief Financial Officer.

Meta Estate Trust este o companie de tip holding ce se concentreaza pe investitiile in sectorul rezidential local. Compania anuntă numirea Ralucai Drăgan ca Chief Financial Officer (CFO) al holdingului. Experienta pe care Raluca Dragan o detine in domeniul financiar si imobiliar va contribui la procesul accelerat de dezvoltare si la atingerea obiectivelor companiei Meta Estate Trust.

O companie de top anunță numele noului director financiar

Raluca Dragan activeaza de peste 17 ani in domeniul financiar. Inainte de a se alatura echipei Meta Estate, Raluca Drăgan a fost CFO pentru One United Properties. Anterior, ea a lucrat timp de 14 ani in Ernst & Young. Aceasta este una dintre cele mai mari companii de consultanta financiara si audit din lume. Raluca Drăgan a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti cu o diploma de licenta si un masterat in finante si banci. Este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) si membru al Camerei Auditorilor Financiari din România.

Meta Estate Trust are o structură de tip holding. Aceasta combină avantajele în investiții imobilare cu cele ale piețelor de capital. Se creează un instrument financiar și operațional în care orice investitor poate accesa randamentele oferite de piața imobilară, indiferent de capitalul de care dispune. Meta Estate Trust dorește atingerea unei ținte de randament proiectată ca medie anuală în primii ani de aproximativ 15 la sută.

Meta Estate Trust este administrată de cei cinci inițiatori ai proiectului. Aceștia sunt Eugen Voicu – prin Certinvest Management Solutions, Ionuț Nicolescu – președinte SVN România, Adrian Stanciu – membru fondator al Erudio și Ascendis Consulting, compania Delta Studio – prin antreprenorii Dragoș Bonea și Alex Bonea și Cosmin Mizof, cu sprijinul unui Advisory Board. El este format din cinci acționari: Ilinca Von Derenthall, Marian Alecu, Andreea Păun, Marius Scuta și Viorel Nica.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă