21.5 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăEconomieBani & AfaceriCriptomoneda românească se cumpără cu cardul

Criptomoneda românească se cumpără cu cardul

Criptomoneda românească se cumpără cu cardul de credit si prin transfer bancar, în România și în alte 180 de țări.

„Tokenul LANC, criptomoneda nativa a platformelor LANCERIA, poate fi achizitionat acum direct cu cardul de credit si prin transfer bancar, in Romania si alte peste 180 de tari”, anunță un comunicat de presă. Vânzarea monedei virtuale românești se face în baza parteneriatului cu platforma licentiata de exchange CryptoCoin.PRO.

Platforma CryptoCoin.PRO este complet licentiata pentru operatiuni cu criptomonede in conformitate cu legislatia UE. Platforma acceptă plata cu cardul în orice monedă și retragerile în conturi bancare în euro.

Criptomoneda românească se cumpără cu cardul de credit

„Acest parteneriat ne aduce cu încă un pas mai aproape de obiectivul nostru de a elimina sau reduce la minimum taxele și comisioanele, prin introducerea opțiunii de plăți prin criptomonede alături de cele în lei sau valută”, a afirmat Robert Tudor, Co-Fondator LANCERIA.

LANCERIA este cel mai nou proiect sută la sută românesc dezvoltat cu tehnologia blockchain. LANCERIA este o inițiativă antreprenorială, care a reușit să atragă o finanțare de peste un milion de dolari în nici 24 de ore, din partea comunității și investitorilor. Acest lucru s-a consemnat la mai puțin de o lună de la înființare.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Să-l cinstim pe Don Virgil!

Don Virgil e astăzi minunea prăvălită din cerul tranziției dintre capitalismul sterp și abisul lumii fără povara proprietăților. Ca un zmeu s-a bătut în jurul...

Raperul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare: ”Ai distrus multe vieți”

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic sexual. Acesta și-a folosit celebritatea și averea sa timp de decenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă