-0.2 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeEconomie700 milioane euro pentru realizare de parcuri industriale

700 milioane euro pentru realizare de parcuri industriale

„Prin Programul Naţional de Relansare şi Rezilienţă vor fi alocate sume importante, aproximativ 700 de milioane de euro pentru realizarea acestor parcuri industriale. Dorinţa noastră şi obiectivul nostru este să realizăm în judeţul Vrancea câteva parcuri industriale.”, a spus Ion Ștefan într-o ședință a Consiliului Județean Vrancea.

Ministrul Dezvoltării a adăugat că județul Vrancea și zona Moldova vor beneficia în următorii patru ani de fonduri importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere și feroviare, condiție pentru creșterea economică a zonei.

„Din toate analizele noastre, la sfârşitul anului 2024 vom circula pe Autostrada A7 Moldova, cel puţin de la Ploieşti la Bacău. Acest lucru înseamnă o capacitate mărită de transport, o infrastructură îmbunătăţită care trebuie completată şi cu activitate economică. Dacă aşteptăm să finalizăm autostrada şi să să ne apucăm de activitate economică, mi se pare totul greşit. Lucrurile trebuie făcute într-un tot unitar ce poate genera pentru judeţul Vrancea dezvoltarea.”, a adăugat Ion Ștefan.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă