26 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeD'ale cetățeanuluiSezonul de agrement s-a deschis la Cluj. Ce fel de ambarcațiuni vor...

Sezonul de agrement s-a deschis la Cluj. Ce fel de ambarcațiuni vor fi pe lacurile de acolo

 Cei care vor veni la distracție și relaxare pe lacurile Chios și Gheorgheni I vor avea la dispoziție 35 de ambarcațiuni, de tip dragoni, flamingo, lebede și mașinuțe. Un număr de 19 dintre ele vor fi pe lacul Chios și 16 pe lacul Gheorgheni I.

Toate ambarcațiunile sunt dotate cu veste de salvare, iar baza din Gheorgheni 1 beneficiază de o șalupă pneumatică pentru intervenție în caz de urgență.

Pentru a închiria o ambarcațiune pentru 30 de minute, copiii cu vârste între 4 și 14 ani plătesc 7 lei, iar adulții și copiii de peste 14 ani plătesc 14 lei.

Copiii cu vârsta sub 4 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult.

Programul de funcționare pentru public va fi în intervalul orar 10.00 – 20.00 pentru Lacul Chios, respectiv 11.00 – 20.00 pentru Lacul Gheorgheni 1.

Potrivit Primăriei Cluj-Napoca, printr-un parteneriat încheiat cu Administrația Bazinală de Apă Someș – Tisa, Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj, lacul Gheorgheni 1 a fost curățat de vegetația invazivă, astfel încât acum asigură condiții excelente de relaxare într-o plimbare cu hidrobicicleta.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ce spune cafeaua preferată despre tine. Ești o persoană creativă, echilibrată, indrăzneață sau relaxată?

În timp ce cineva poate prefera o cafea simplă, fără nici o îmbunătățire, altii se bucură de o cafea cu lapte sau o...

Medic baricadat în sala de nașteri, după ce rudele unei gravide l-au amenințat că îi “iau gâtul”! Val de incidente la spitalul Botoșani

Totul a început după ce o gravidă în vârstă de 18 ani, cu sarcină la termen, a fost transferată, în cursul zilei de...

Cornulețe fragede cu nucă. Deliciul tradițional românesc de care nu te vei mai sătura

Cu toate că pot părea dificile de preparat, rețeta de cornulețe fragede cu nucă este accesibilă și poate fi realizată cu succes chiar...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies