34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiMega Image a deschis 10 magazine ”Chill, Shop & Go” în containerele...

Mega Image a deschis 10 magazine ”Chill, Shop & Go” în containerele anticaniculă ale Primăriei

Renumit pentru politica sa agresivă de expansiune, celebrul lanţ de super şi mini marketuri Mega Image a inaugurat 10 magazine ”Chill, Shop & Go” în cele 10 containere de prim ajutor amplasate în zonele importante al Capitalei, unde oamenii afectaţi de caniculă se puteau refugia pentru a se răcori sau a fi ajutaţi de personal medical.

Situate în zone extrem de traficate ale Capitalei, Piaţa Romană (rond ASE), Piaţa Universităţii (spital Colţea), Piaţa Moghioroş, Şoseaua Ştefan cel Mare (intersecţia cu strada Barbu Văcărescu), Piaţa Iancului, Piaţa Muncii, Piaţa Crângaşi, Gara de Nord, Piaţa Roma, Strada 11 Iunie (intersecţie cu Bd. Regina Maria), containerele ”Chill, Shop & Go” oferă posibilitatea pensionarilor să se răcorească în timp ce execută diverse cumpărături din standurile mini-magazinelor, ba chiar să și croșeteze câte un mileu pentru televizor ori să rezolve câteva reviste cu integrame. Pentru cei cu venituri foarte reduse există, potrivit oficialilor Mega Image, chiar și posibilitatea ca, pentru timpul petrecut la răcoare, aceştia să execute în contraprestaţie diverse lucrări interioare de curăţenie, întreţinere sau merchandising.

Prevăzători, pentru a fi feriţi de spectrul falimentului, în eventualitatea în care alte magazine Mega Image s-ar putea deschide de către diverşi francizori rău intenționați în vecinătatea containerelor ”Chill, Shop & Go”, responsabilii din rețeaua Mega Image au concesionat alte sute de metri în fața, în spatele, de-a dreapta şi de-a stânga fiecărui amplasament, astfel încât acestea sunt ferite de concurenţă.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă