Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Drame și soluții de divă în devenire, pe timp de pandemie

Pandemia mondială de COVID-19 aruncă în criză dive și pretendente la acest titlu, din întreaga lume.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

09.04.2020 - 14:52

Tinerele modele, experte în excaladatul celor mai noi bolizi de lux se tem că nu vor mai avea unde să își etaleze talentele, atât parcările hotelurilor și cluburilor de lux, cât și saloanele auto, fiind închise pe perioadă nedeterminată, din cauza epidemiei de coronavirus.

Fetele nu au o problemă să se îmbrace doar în mască sanitară, așa cum impun regulile de pe perioadă de pandemie, dar nu vor mai avea pe ce să echilibreze fesierii antrenați și eventual siliconați, cât timp noul virus le-a tras toate mașinile și locomotivele de sub picioare… sau de sub fund (după caz).

În situația cea mai gravă s-au aflat modelele de yacht, care s-au trezit că virusul le-a tras ambarcațiunea de sub ele și s-au trezit ude din cap până în picioare.

Mai ghinioniste au fost cele care nu știau să înoate și s-au înecat ca diva de etnie la mal (potrivit unui vechi proverb).

Imaginea prințului din visele prințeselor s-a schimbat de asemenea.

În loc de fotbalistul cu trup sculptat, mașini sclipitoare și portofel umflat, tinerele want to be model se reprofilează pe băiețeii supraponderali, cu ochelari sclipitori și cu burtica neînpăcătoare, mari maeștrii ai jocurilor pe computer sau pe consolă.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii