Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Arafat nu înțelege vedetele pentru că are greutăți doar pe umeri, nu ca ele, pe piept

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a decis ca toate intervențiile chirugicale ce nu reprezintă urgențe să fie amânate, în timpul pandemiei de coronavirus.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

27.03.2020 - 11:57

Acest lucru a stârnit panică în rândul divelor autohtone și printre pretendentele la un astfel de titlu.

Tinerele speranțe ale showbiz-ului românesc se tem că își pot rata cariera, dacă operațiile lor chirurgicale de umplere a lipsurilor frontale și dorsale vor suferi amânări.

Fetele îi cer doctorului Raed Arafat să înțeleagă că este vorba de o situație disperată, iar o simplă pandemie nu poate sta în calea unei potențiale prolifice cariere în lumina reflectoarelor televiziunilor tabloide.

După cum se spune: showbiz must go on.

În cazul în care nu vor mai reuși să obțină o carieră de asistentă de televiziune, tinerele îi cer secretarului de stat să le primească asistente medicale, garantând că sunt capabile să scoale pe oricine și din morți.

Vedeta de televiziune Andreea Mantea este de asemenea disperată să-l convingă pe Raed Arafat să-i permită de urgență operația de implanturi noi made in Turcia.

Vedeta de la postul de televiziune digitală prin telefon Simona Țăranu a promis că nu îi va mai oferi niciodată lui Arafat onoarea de a fi confundat cu Rafael Nadal, în cazul în care nu se va gândi și la tinerele din România dornice de afirmare.

Fetele îi reproșează secretarului de stat pe situații de urgență că nu le poate înțelege situația, deoarece el nu a purtat niciodată atâtea greutăți pe piept sau pe buze, iar pe umeri le poate duce tot românul.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii