Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regina Maria și Regele Ferdinand

VIDEO Proiectul Învață Aripile-ți să Zboare! Episodul 15 - Regele Ferdinand

Se spunea despre el că era timid, retras și introvetit. Dar sub sceptrul său s-a înfăptuit România Mare.

Rl online 0 comentarii

22.03.2019 - 17:23

Când a depus jurământul, într-un discurs scurt și care nu prezenta nici o încredere, a făgăduit că va fi un “bun român” - iar în cei 13 ani cât a domnit, țara noastră a ajuns una dintre cele mai puternice și stabile economii din întreaga lume.

 

Despre Învață Aripile-ți să Zboare!

Atât de fecvent auzim lucruri rele despre România și poporul ei încât am început să credem că acestea sunt trăsăturile noastre definitorii.

Ni s-a schimbat și comportamentul: acceptăm cu ușurintă orice se spune despre noi. Ultimul cenzor și dram de mândrie s-au pierdut după valuri de indignări.

Din convingerea că realitatea este cu totul alta, compania de teatru Red Nose Society a inițiat proiectul “Învață Aripile-ți să Zboare!”, susținut de România liberă.

Trăim într-o țară cu un potențial uriaș. Acesta trebuie “hrănit” cu modele de normalitate. Pe aceast idee se ridica proiectul: 100 de oameni din ultimii 100 de ani de la care sa învățam (din nou) demnitatea și curajul de a crede in noi.

Comentarii

loading...