-0.8 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
AcasăCulturăToți spectatorii care au cumpărat bilete vor intra la concertele din Festivalul...

Toți spectatorii care au cumpărat bilete vor intra la concertele din Festivalul „George Enescu”

Toţi spectatorii care au cumpărat bilete vor intra la concerte, precizează organizatorii Festivalului „George Enescu”, menţionând că este respectată limita de 70% de ocupare a sălii.

Sursa citată menţionează că, în urma unei erori de redactare a unei adrese din partea ARTEXIM, Prefectura Capitalei a transmis că organizatorul Festivalului Enescu ar trebui să reducă cu 5% gradul de ocupare de la Ateneu.

„Accesul la concertele Festivalului Enescu nu este afectat de intrarea în vigoare a noilor reguli de protecţie sanitară în Bucureşti. Biletele la concertele de la Ateneul Român şi la Auditorium au fost vândute pentru un grad maxim de ocupare a sălii de 70%, iar la Sala Palatului şi la Sala Radio – de 50%. La Auditorium şi la Sala Radio, au fost vândute cu mult sub aceste limite. La Sala Radio, a fost acceptată o singură excepţie, pe fondul cererii foarte mari de bilete, şi au fost vândute locuri în limita a maximum 70% din sală doar la concertul lui Avishai Cohen de duminică, 19 septembrie 2021″, se arată într-un comunicat.

Subprefectul Antonela Ghiţă a precizat, sâmbătă, că accesul la Festivalul „George Enescu” este permis până la 70% din capacitatea sălii, dar organizatorii ar fi vândut bilete până la un grad de ocupare de 75%, urmând ca aceştia „să stabilească care sunt cei 5% care rămân în afară”.

Citește și: Catedrala Notre-Dame, la doi ani și jumătate de la incendiul devastator

Cele mai citite
00:01:14

O balenă cu cioc, eșuată în apele grecești, a fost salvată în ultimul moment

Mai multe persoane au încercat, vineri, să salveze o balenă cu cioc care a apărut în apele grecești, dar a eșuat în apropierea unei...

Cronologia nu înseamnă progres 

Astăzi, manierele, cultura, principiile morale au ajuns să formeze o recuzită la fel de ruginită și desuetă, precum armura cavalerului tristei figuri, în ochii celor care au căzut definitiv în gaura neagră a...
Ultima oră
Pe aceeași temă