Sibiu: 90 de artizani din toată ţara vor expune timp de trei zile în centrul oraşului

Un număr de 90 de artizani din toată ţara vor expune de vineri până duminică, în Piaţa Mică din centrul istoric al municipiului Sibiu, în cadrul Festivalului Handmade Creative Buzz, singurul de acest gen din regiune, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.08.2018 - 09:55

"17-19 august, Piaţa Mică, Sibiu, zilnic între 10,00 şi 22,00. Simte cum mii de furnicături de emoţie şi plăcere îţi inundă corpul şi pregăteşte-te să fii provocat creativ şi gustativ, în Festivalul Handmade Creative Buzz, la cea mai mare ediţie a verii. Un festin de culori, forme şi arome, te vor răsfăţa timp de trei zile, în centrul istoric al Sibiului, cu meşteri artizani care te aşteaptă cu bijuterii boeme, decoraţiuni nonconformiste şi jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet şi migală. 90 de expozanţi îţi vor provoca simţurile, din care aproximativ 20 de artizani fac cunoştinţă pentru prima oară cu publicul sibian", a declarat coordonatoarea proiectului, Anda Suciu.

Fiecare ediţie de târg susţine activitatea Asociaţiei de Poveste, care se dedică anual pentru 250 de copii nevoiaşi, cărora le oferă oportunităţi de autodezvoltare echilibrată şi şanse egale pentru o viaţă împlinită.

"Festivalul are ca scop popularizarea creativităţii şi talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepţională. Creative Buzz susţine antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turişti şi localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile într-o oază a creativităţii, la care participă floarea artizanilor locali şi din întreaga ţară", se mai arată în comunicat.

Comentarii