1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeCulturăRasete cu lacrimi si premii de proportii la sfarsit de stagiune: Teatrul...

Rasete cu lacrimi si premii de proportii la sfarsit de stagiune: Teatrul Elisabeta va invita vineri, 6 iulie, la Gradina de Vara Herastrau, la cel mai mare spectacol de teatru din aer liber!

 

Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta! In 2016, comedia “Boeing Boeing” de la Gradina de Vara din Herastrau inregistra recordul national de cel mai mare numar de participanti la un spectacol de teatru in aer liber: peste 2500 de oameni au ras pe saturate. Si de atunci, Teatrul Elisabeta respecta traditia de a inchide sau deschide stagiunea cu un eveniment de anvergura.

Pentru al treilea an consecutiv, Teatrul Elisabeta inchide stagiunea 2017-2018 cu mare fast, cu o reprezentatie cu totul speciala, a celei mai iubite comedii: “Boeing Boeing”. Si daca tot v-a obisnuit cu experiente inedite si surprize de proportii, nici de aceasta data nu se dezice: o super vacanta de 7 nopti in Cappadocia, un voucher in valoare de 1000 de lei oferit de Bottega Verde, un voucher VIP oferit de Teatrul Elisabeta, sunt doar cateva dintre premiile pe care le-au pregatit pentru voi, cei care iubiti sa radeti cu lacrimi.

“Boeing Boeing” este comedia care de sase stagiuni se joaca doar cu casa inchisa, fiind vizionata de la premiera si pana in prezent de peste 60.000 de spectatori. De altfel, “Boeing Boeing” detine si un record Guinness Book pentru cea mai jucata piesa frantuzeasca la nivel mondial. Din distributie fac parte Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Maria Buza, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa si Cosmin Vijeu.

“Boeing Boeing” spune povestea arhitectului Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta. Numai ca un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa cele 3 logodnice stewardese. Cum se termina aceasta cursa plina de turbulente amoroase? Putem afla doar la Gradina de Vara Herastrau!

Pentru informatii suplimentare, www.TeatrulElisabeta.ro I 0727.703.703

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă